Διπλός ρόλος για τον Κουβαρά στην ΕΡΤ! Τέλος τα δελτία

Με διπλό ρόλο θα βρίσκεται στην ΕΡΤ από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κουβαράς. Ο ίδιος μπορεί να αποχωρεί από το κεντρικό δελτίο μετά από δυο χρόνια παρουσίας στο τιμόνι του ωστόσο όχι μόνο παραμένει στη δημόσια τηλεόραση αλλά θα έχει εκ νέου διπλό ρόλο. Κάθε Τετάρτη θα παρουσιάζει την πολιτική εκπομπή με τίτλο “Στο κέντρο” που παρουσίαζε και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά κάθε Σάββατο ο δημοσιογράφος θα κάνει το όνειρο χρόνων πραγματικότητα παρουσιάζοντας μια μουσική εκπομπή τύπου “Στην υγειά μας”. Αλλωστε, ο ίδιος δεν έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι που δεν ξεχνά κάθε φορά που βρίσκεται με φίλους.

Η εκπομπή έχει ήδη προσωρινό τίτλο “Απόψε ελάτε σε μας” και ήδη έχουν πάρει το πράσινο φως 32 εκπομπές διάρκειας 120 λεπτών η καθεμία.

Οσο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την παρουσίασή του τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή αναλαμβάνει ο Απόστολος Μαγγηριάδης που τα προηγούμενα χρόνια έκανε δελτίο από Παρασκευή έως Κυριακή δίνοντας πλέον τη θέση του  τα Σαββατοκύριακα στον Γιάννη Μούτσιο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ