Πυροβολισμοί για τα «μάτια μιας γυναίκας» στο Ηράκλειο – Είχαν στήσει «καρτέρι» στον 40χρονο, δύο συλλήψεις

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 40χρονο άνδρα, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το cretapost, σύμφωνα με τα όσα είπε ο 40χρονος από την Αλβανία όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα όταν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του ένας άγνωστος άνδρας που είχε καλυμμένα το πρόσωπό του τον περίμενε και τον ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο μαζί του.

Τον οδήγησε σε περιοχή κοντά στο δάσος της Κέρης και εκεί άρχισαν να λογομαχούν. Ο καβγάς πήρε άγριες διαστάσεις ενώ ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει το όπλο και να πυροβολήσει τον 40χρονο τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Στη συνέχεια, ο δράστης φαίνεται να έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο άντρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί, οι γιατροί τον περιέθαλψαν και του έκαναν εισαγωγή όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καβγάς έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας και για το συγκεκριμένο περιστατικό ο 40χρονος κατανόμασε τρία άτομα που είναι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων ως ηθικούς αυτουργούς, καθώς, όπως είπε, και στο παρελθόν έχει δεχθεί απειλές από αυτούς.

Οι αρχές συνέλαβαν μια 67χρονη και έναν 57χρονο ενώ αναζητούν και έναν 40χρονο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ