Μαγνησία: Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη Καραμπάτση μιλά στο enikos.gr – «Όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στις Αρχές»

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την αιτία θανάτου του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, που αγνοούνταν από τον περασμένο Απρίλιο. Η σορός του ανακαλύφθηκε σε προχωρημένη σήψη το Σάββατο (17/8) σε ρέμα στον Πτελεό Μαγνησίας. Νωρίτερα τη Δεύτερα (19/8) ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 49χρονου, η οποία δεν έδειξε αρχικά εγκληματική ενέργεια, με όλα τα ενδεχόμενα όμως να παραμένουν ανοιχτά, καθώς εκκρεμούν οι τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκαν προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του 49χρονου άνδρα. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική, δεν φάνηκε να έχει τραύμα από μαχαίρι ή κάποιο άλλο όργανο, ενώ η οικογένεια αναμένεται να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

«Κάνουμε έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει»

Όπως τονίζει στο enikos.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη, Αναστάσιος Ντούγκας, «δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση». Κι αυτό, γιατί όπως μας λέει «υπάρχουν αρκετά στοιχεία στην υπόθεση που δεν δικαιολογούνται και δεν αιτιολογούνται διαφορετικά».

Παράλληλα, μέσω του κ. Ντούγκα, η οικογένεια του Γιάννη Καραμπάτση κάνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για το συμβάν να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές για να καταθέσει. «Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε ή έχει δει κάτι, η οικογένεια κάνει έκκληση να προσέλθει για να το καταθέσει. Εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να φοβάται κανείς να το κάνει επώνυμα, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο μας ανώνυμα, για να μας πει οτιδήποτε γνωρίζει».

Ο άτυχος άνδρας, του οποίου η σορός ταυτοποιήθηκε αρχικά από ένα τατουάζ που είχε στην πλάτη, εξαφανίστηκε στις 23 του περασμένου Απρίλη. Σημειώνεται ότι με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Δείτε σχετικό βίντεο

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ