Θρήνος στα Χανιά: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο στον ΒΟΑΚ με τους 3 νεκρούς – Χαροπαλεύει μια 22χρονη – ΦΩΤΟ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο στα Χανιά στην Κρήτη, που κόστισε τη ζωή σε τρία αγόρια (15, 19, 20 ετών) και έστειλε μια 19χρονη να χαροπαλεύει στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο των Χανίων.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (17/8), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επενέβαινε η παρέα των νεαρών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενα μίνι βαν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει προσπέραση, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρήκε στο πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το μίνι βαν, μέσα στο οποίο βρίσκονταν 19 άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι επιβαίνοντες στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Στο σημείο έσπευσαν και 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ. Δύο νεαρά αγόρια σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ το τρίτο κατέληξε λίγο αργότερα στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων, όπου και μεταφέρθηκε. Η 22χρονη κοπέλα παλεύει για τη ζωή της, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν φορούσαν ζώνη

Παράλληλα, υπήρξε αναφορά ότι κανείς στο αμάξι δεν φορούσε ζώνη, κάτι που πιθανώς να αποδείχθηκε μοιραίο για τα τέσσερα νεαρά παιδιά. Σημειώνεται ότι οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι στο βαν επέβαινε και μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες-σοκ από το συμβάν

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΟΑΚ

Τροχαίο στα Χανιά

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΟΑΚ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΟΑΚ

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ