Ύπνος: «Πίνω αυτό το ρόφημα πριν κοιμηθώ για να χάσω βάρος» – Γυναίκα αποκαλύπτει το κόλπο που «επιταχύνει» την καύση λίπους

Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral αφού μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι μπορείτε να κάψετε θερμίδες στον ύπνο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταναλώσετε ένα απλό ρόφημα πριν τον ύπνο, το οποίο θα σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Πολλοί άνθρωποι εύχονται να υπήρχε ένας γρήγορος τρόπος για να χάσουν βάρος. Μια θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου υποστηρίζει ότι η κατανάλωση ενός ροφήματος πριν τον ύπνο επιταχύνει την καύση λίπους. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι λειτουργεί.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό meaganonline στο Tik Tok, μία γυναίκα ανέφερε ότι η μέθοδος αυτή βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών και στη βελτίωση του δέρματος. Το κόλπο έχει γίνει viral αφού υποστηρίζει ότι το ρύζι «ξεκλειδώνει και επιταχύνει» την καύση του λίπους.

Η “συνταγή” μιας γυναίκας για να κάψετε θερμίδες ενώ κοιμάστε

Σύμφωνα με την Meagan, το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 φλιτζάνια νερό και 3 κουταλιές της σούπας ρύζι. Πρέπει να το βράσετε για 15 λεπτά πριν το στραγγίσετε. Η Meagan φαίνεται να προσθέτει λίγο αλάτι.

@meaganonline #ricewater #ricewaterforhairgrowth #tiptok #lifehack ♬ original sound – Meagan Gray Hair Genx Goddess

Στο βίντεο της, η Meagan ανέφερε ότι σύμφωνα με μελέτη το άμυλο που υπάρχει στο ρύζι βοηθά στην «αναστολή της συσσώρευσης λίπους». Η ίδια ανέφερε ότι το νερό με ρύζι προάγει την υγεία του εντέρου και σας κρατά ενυδατωμένους. Σύμφωνα με την δημιουργό περιεχομένου, αυτό το ρόφημα περιορίζει την όρεξή σας και ενισχύει τον μεταβολισμό σας. Σημείωσε επίσης ότι την βοήθησε πραγματικά να ενισχύσει την ποιότητα των μαλλιών της.

Η Meagan αποκάλυψε ότι πίνει περίπου 230 γραμμάρια νερό ρυζιού, στο οποίο προσθέτει μια σκόνη για την ορμονική ισορροπία, πριν την κατανάλωση. Θεωρεί αυτό το σπιτικό ρόφημα “μαγικό”, καθώς όπως εξομολογήθηκε την βοήθησε να μεταμορφώσει το σώμα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή πολλών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσα οφέλη έχει το ρυζόνερο. Κάποιοι είπαν ότι το κόλπο λειτουργεί πραγματικά. «Έχασα 6 κιλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες. Το δέρμα μου λάμπει», έγραψε ένας χρήστης. «5 μέρες, έχασα 2 κιλά», σημείωσε ένας άλλος χρήστης. «Τρίτη μέρα και έχασα 2 κιλά. Μέχρι στιγμής δουλεύει», σημείωσε ένας τρίτος χρήστης.

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη μέθοδο. Ένας χρήστης παραδέχεται ότι είναι “διστακτικός” για τη μέθοδο, παρόλο που έχασε μερικά κιλά. «Τι πήγε λάθος; Έκανα ακριβώς το ίδιο και δεν είδα αποτελέσματα». «Το δοκίμασα μια εβδομάδα, αλλά δεν έχασα βάρος», ήταν ορισμένα από τα σχόλια κάποιων χρηστών.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι θεωρούν ότι η συνταγή χρειάζεται κάποιες μικρές αλλαγές. Κάποιοι αναφέρουν ότι προσθέτουν χυμό λεμονιού στο μείγμα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν βράζουν πρώτα το ρύζι.

Πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε συμβουλή διατροφής, συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Εκείνος θα μπορέσει να σας ενημερώσει καλύτερα για τις υγιεινές αλλαγές που μπορείτε να εφαρμόσετε στον τρόπο ζωής σας.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ