Κορωπί: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Μαρίνα – Εστάλησαν τρία μηνύματα από το 112

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (01/08) σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί, και είχε ως αποτέλεσμα να ηχήσει τρεις φορές το 112.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11:15, κοντά σε σπίτια. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν στο σημείο 75 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 30 οχήματα κι από αέρος 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των λεωφόρων Αγίου Δημητρίου και Αθηνών – Σουνίου, Αγίου Δημητρίου και Σπάρτης, Αγίας Μαρίνας και Ταξιαρχών, καθώς και των οδών Καρπάθου – Ιθάκης, Χαραυγής – Ναυπάκτου και Χαραυγής – Σπάρτης.

Σημειώνεται πως μέσα σε λίγη ώρα εστάλησαν 3 μηνύματα από το 112. Το πρώτο καλούσε τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα, ενώ τα επόμενα δύο μηνύματα, ανέφεραν να εκκενωθούν οι περιοχές Μεγάλο Μετόχι και Ξελαφτάκι, και να απομακρυνθούν προς Λεωφόρο Κορωπίου-Αγίας Μαρίνας.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ