Κρήτη: Αναζητείται 33χρονος για τους πυροβολισμούς σε επιχείρηση στο Γάζι

Ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών αναζητείται από τις Αρχές, καθώς φέρεται πυροβόλησε επιχείρηση στο Γάζι, στην Κρήτη, το βράδυ της Δευτέρας (29/07).

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 33χρονος φέρεται να είναι εκείνος που άνοιξε πυρ, όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί κάνοντας έρευνες τόσο στο σπίτι του, όσο και στα σπίτια συγγενών του. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει εντοπιστεί.

Ωστόσο, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του πεθερού του 33χρονου για να διαπιστώσουν αν κρύβεται εκεί. Στο σπίτι δεν υπήρχε ίχνος του δράστη ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα αλλά και αρχαία.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, 50 σφαίρες, μία σπάθα, ένα εξάρτημα όπλου και είδη συντήρησης οπλισμού, τρεις αρχαίους αμφορείς και τμήματα αμφορέων και κεραμικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο πεθερό του δράστη καθώς και τον 26χρονο γαμπρό του σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για όπλα και αρχαία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Creta24, ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος σταματάει μπροστά από την επιχείρηση και ο οδηγός φαίνεται να πυροβολεί τέσσερις φορές στις 23:27, και στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ