Βίντεο: Διαρρήκτες «χτύπησαν» το συνδικάτο οδηγών ταξί στην Πάτρα – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 7.000 ευρώ

Καρέ καρέ καταγράφεται σε βίντεο η διάρρηξη στα γραφεία συνεταιρισμού των ταξί, τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πάτρα. Οι δράστες έγιναν «καπνός», με την λεία τους να ανέρχεται σε 7.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το thebest.gr, οι διαρρήκτες εστίασαν στο ταμείο, αμέσως μετά την είσοδό τους στα γραφεία. Ένας από τους δράστες εντόπισε το χρηματοκιβώτιο και μαζί με τον συνεργό του έβαλαν όλη τους τη δύναμη για να το ξεκολλήσουν από τον τοίχο, όπου είναι βιδωμένο.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνονται όλες οι κινήσεις των δραστών, ένας εκ των οποίων σηκώνει το βαρύ χρηματοκιβώτιο και μαζί με τους συνεργούς του εξαφανίζεται στα γύρω στενά, της οδού Ευβοίας.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου οδηγών ταξί της Πάτρας στην οδό Ευβοίας, αφού επί αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα. Ένας τρίτος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εκτός των περίπου 300 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο αφαίρεσαν και περίπου 7.000 ευρώ που περιείχε το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο.

Οι τρεις διαρρήκτες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από τους αστυνομικούς που συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες πολιτών, που ενδεχομένως είδαν τις κινήσεις τους.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ