Συγκλονίζει θύμα του «δράκου» της Ομόνοιας – «Ήρθε και με άρπαξε μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα»

Τον φόβο και τον τρόμο έχει σπείρει στο κέντρο της Αθήνας ο «δράκος» της Ομόνοιας, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μέσα στον Ιούλιο έχει κάνει τρεις επιθέσεις, όλες στο ιστορικό κέντρο μεταξύ Ομόνοιας και Μεταξουργείου.

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, ένα από τα θύματα του «δράκου» περιγράφει τα όσα φρικτά έζησε. Είναι κάτι που, όπως είπε, δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η άτυχη κοπέλα είναι 25 ετών και είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Επιστρέφοντας πεζή στο σπίτι της, στην οδό Μαινάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε. «Όλα έγιναν γρήγορα», λέει στο Star και δεν κατάλαβε πως κατάφερε να ξεφύγει  από τα χέρια του «δράκου».

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», λέει δακρυσμένη η κοπέλα.

«Σεξ, σεξ, σεξ»

«Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο – κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά μου έκλεισε το στόμα καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί σεξ, σεξ, σεξ. Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του και επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά τρομοκρατήθηκε», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Μου είχε κοπεί η ανάσα δεν μπορούσα να ανασάνω πρώτη φορά ένιωσα σα να πάθαινα κρίση πανικού».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ