Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο «πόλεμος» στη Μύκονο με φόντο επιχειρηματικά συμφέροντα και η ενδεχόμενη σύνδεση με τη δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, βρίσκονται οι αξιωματικοί της ασφάλειας που αναζητούν στην Μύκονο τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης συνολικά 11 άτομα, από το περιβάλλον του θύματος, κατονομάζουν επιχειρηματία της Μυκόνου, αναφέροντας πως πρόκειται για άτομο, με το οποίο είχε σοβαρές διάφορες ο τοπογράφος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, εξετάζεται και μία άλλη δολοφονία που ενδέχεται να σχετίζεται με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στη Μύκονο με αφορμή τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με την νεότερη θεώρηση των γεγονότων από τις Αρχές, η δολοφονική επίθεση στο Ψυχικό να συνδέεται, ως συνέχεια της δολοφονίας, από την συμπλοκή κρατουμένων που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, με θύμα έναν Αλβανό.

Στη δολοφονία που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως μεταδίδει το Mega, εμπλέκεται ένας αλλοδαπός, που είχε εμπλοκή και σε διαμάχη με ιδιώτες στη Μύκονο, που φέρεται να σχετίζονται με την εκτέλεση στο Ψυχικό.

Εν ολίγοις, πιθανολογείται πως η δολοφονία στον Κορυδαλλό, φέρεται να επιτάχυνε για λόγους αντεκδίκησης την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου στο Ψυχικό.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ