Δολοφονία στο Ψυχικό: Ετοιμαζόταν να φύγει ο ύποπτος – Η μηχανή που βρέθηκε και το βίντεο

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται σχετικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό. Ο άνδρας που προσήχθη, είναι γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν εμπλεκόμενος με την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην προσαγωγή, γιατί φοβήθηκαν ότι θα προσπαθήσει να φύγει από την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έχουν βρει από τα βίντεο και από την πορεία της διαφυγής μετά την εκτέλεση στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα είναι ένα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας και την πορεία που ακολουθεί το μηχανάκι. Φαίνεται ότι φτάνει σε ένα σπίτι, όπου μένει ο προσαχθείς. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν στα χέρια τους DNA ή αποτυπώματα από το σημείο της εκτέλεσης που θα τους βοηθούσαν να “δέσουν” την υπόθεση.

Ο άνδρας έκανε κινήσεις που μαρτυρούσαν πως ετοιμαζόταν να φύγει και έτσι οι Αρχές αποφάσισαν να τον προσαγάγουν ώστε να μην τον “χάσουν” σε περίπτωση που αναχωρούσε για κάποια χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μια μηχανή που ανήκει σε αυτόν, αλλά το μηχανάκι που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση του 54χρονου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Τα στοιχεία θα δοθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα βγάλει ένταλμα.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ