Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο «MEGA Καλημέρα». «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και “απώλειες”, προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» περιγράφει και συγκλονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε και για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που έχει αναλάβει φέτος. «Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» ανέφερε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει. «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του «Maestro», σχολιάζοντας πως, «στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο παπακαλιάτη, είδα το “Maestro” και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

«Η λέξη που με χαρακτηρίζει είναι “ανήσυχος” και η λέξεις που δεν θέλω να λέω είναι το “μην” και το “δεν”» κατέληξε ο Γιώργος Καραμίχος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ