Άγριες Μέλισσες: Νύχτα πάθους για ένα παράνομο ζευγάρι και μία επιστροφή που φέρνει ανατροπές

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο Μελέτης ανακοινώνει στη Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί και να προχωρήσουν. Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη και προσπαθεί να ψάξει το θέμα. Οι απαντήσεις θα έρθουν όταν αποκαλυφθεί ότι η Πηνελόπη και ο Μελέτης πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από όλους.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψει η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός, που ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της μαντάμ Κούλας, αποκάλυψε στο «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη πως την ειδοποίησαν από την παραγωγή για να συμμετάσχει σε άλλα τέσσερα επεισόδια.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά, εγώ έτσι το βλέπω. Προσέχουν πολύ την παραγωγή, το γύρισμα, τους ηθοποιούς οι οποίοι πολύ από αυτούς πρώτη φορά βγαίνουν στην τηλεόραση, και νέοι και παλαιότεροι. Έχει πολύ ενδιαφέρον το σενάριο, έχει ανατροπές και χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα κι εγώ και τώρα θα κάνω άλλα τέσσερα επεισόδια, με φώναξαν ξανά», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ