Ο Κώστας Σπυρόπουλος δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος, μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξη Στεφανάκη, ενημερώνει ότι απαγορεύει ρητά την αναφορά του ονόματός του σε οποιαδήποτε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, αλλά και τη χρήση της εικόνας του από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης δήλωσής μου, στην οποία αναφέρομαι, θέτω υπ’ όψιν σας τα εξής: από τις 29.01.2021 το όνομα και η εικόνα του εντολέα μου παρουσιάζονται νυχθημερόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, κατά τρόπο ικανό να δημιουργήσει στους τηλεθεατές την εντύπωση ότι ο τελευταίος έχει διαπράξει σοβαρά αδικήματα, ακόμα και σε επίπεδο κακουργήματος, κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Μάλιστα, χωρίς καν να ο εντολέας μου να έχει καταστεί κατηγορούμενος ή έστω ύποπτος τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος, διεξάγεται μία ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, ακόμα και με on air λήψη «μαρτυρικών καταθέσεων» των οποίων η βασιμότητα δεν έχει διασταυρωθεί ούτε υποτυπωδώς, απλώς εκτοξεύονται σε βάρος του εντολέα μου κατά πλήρη παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας ειδησεογραφικών-πολιτικών αλλά και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η ανωτέρω πρακτική διασύρει τον εντολέα μου, ο οποίος για να αμυνθεί πρέπει είτε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό κακουργιοδικείο..

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ