Από ποιον καρκίνο προστατεύουν τα αμύγδαλα και τι κάνουν σε χοληστερίνη και καρδιά

Τα αμύγδαλα είναι καλή πηγή βιταμίνης-Ε, χαλκού, μαγνησίου και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης. Περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα υγιών ακόρεστων λιπαρών οξέων και πολλών βιοδραστικών μορίων (όπως ίνες, φυτοστερόλες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά), τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη καρδιαγγειακών νόσων
Τα οφέλη του που έχουν τα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ