Συνεχίζεται η τραγωδία στην Μεγάλη Βρετανία: 710 νεκροί σε 24 ώρες

 Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας ακόμη 710 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα από τον Covid-19, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 10,647.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το AFP, την είδηση επιβεβαιώνει η Ντάουνινγκ Στριτ και σε λίγο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Ο 55χρονος πολιτικός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή με υψηλό πυρετό και πέρασε τρεις ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Την Πέμπτη η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με μία σύντομη ανακοίνωσή του, το βράδυ του Σαββάτου (11/04) ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου St Thomas στο Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν. «Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Τους χρωστάω τη ζωή μου», ανέφερε ο Τζόνσον στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τo βρετανικό Press Association, ο Τζόνσον είχε μαζί του ένα τάμπλετ για να βλέπει ταινίες όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ενώ του αρέσει να λύνει σουντόκου.

Κατά τη νοσηλεία του ο Βρετανός πρωθυπουργός έλαβε χιλιάδες κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και λάμβανε καθημερινές επιστολές από τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ