Ο Justin Timberlake στο στούντιο μαζί με τη Lizzo

Τι ετοιμάζει ο Justin Timberlake με τη Lizzo;

Ο Justin Timberlake βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τη Lizzo και αμέσως φούντωσαν οι φήμες περί της δισκογραφικής επανόδου του.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής φέρεται να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ορισμένες συνεργασίες στο πλαίσιο ενός καινούργιου project.

Τα σενάρια φαίνεται πως επιβεβαιώνει η πρόσφατη συνάντηση του Justin Timberlake με τη ράπερ και δημιουργό Lizzo.

Οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν μάλιστα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από τη συνύπαρξή τους στο στούντιο.

«Η Lizzo βγάζει φλόγες, επιστρέφω αμέσως», έγραψε ο Timberlake.

Από την άλλη πλευρά, η ράπερ από το Χιούστον σημείωσε: «Έκανα λίγο rap με τον JT».

Στα πλάνα εντοπίζουμε επίσης τον ράπερ Meek Mill, με τον οποίο ο Justin φωτογραφήθηκε λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τις ηχογραφήσεις.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «Extra» τον Ιούνιο, η Lizzo είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί δισκογραφικά με τον pop τραγουδιστή.

«Ο Justin Timberlake έχει ξεκινήσει να δημιουργεί νέα μουσική. “Αγόρι σταμάτα!”, είπα», ανέφερε και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε εάν θα τον βοηθούσε: «Ω, ναι!»

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του 38χρονου καλλιτέχνη ονομαζόταν «Man Of The Woods» και κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018 από την RCA Records / Sony Music.

Τον προηγούμενο Απρίλιο ολοκληρώθηκε και η περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ, η οποία κατέγραψε έσοδα 226,3 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας τη δεύτερη πιο επιτυχημένη τουρνέ του Justin Timberlake.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ