Η Iggy Azalea παραδέχεται ότι μισεί τα τραγούδια της

Δεν αισθάνεται το ίδιο για όλα τα τραγούδια της η Iggy Azalea.

Η Iggy Azalea εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσουν τα παλαιότερα τραγούδια της.

Η ράπερ συμμετείχε στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς συνεντεύξεων «Never have I ever» του «Delish» και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αυτού του τύπου.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν εάν έχει βαρεθεί ποτέ κάποιο δικό της τραγούδι.

«Φυσικά βαριέμαι τα δικά μου τραγούδια», απάντησε η Iggy Azalea. «Στην πραγματικότητα μερικά από αυτά τα μισώ. Μερικά τραγούδια που δημιουργώ δεν έχουν την ίδια γοητεία με το πέρασμα του χρόνου και ένα ή δύο χρόνια μετά λέω: “Τι σκεφτόμουν;”»

Παρά τα συναισθήματα που τρέφει για τα συγκεκριμένα τραγούδια, τα οποία δεν τα κατονόμασε, η 29χρονη ράπερ καθησυχάζει τους θαυμαστές της ότι δεν θα σταματήσει να τα τραγουδά στις ζωντανές εμφανίσεις της.

«Αρέσουν ακόμα στον κόσμο», προσθέτει. «Ορισμένα από τα τραγούδια για τα οποία αποφάσισα ότι τα μισώ, πρέπει ακόμα να τα τραγουδάω ζωντανά, επειδή το κοινό θέλει να τα ακούει. Συνεπώς, ναι, έχω βαρεθεί τραγούδι μου. Πολλά τραγούδια μου», λέει.

Αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε η Iggy Azalea κατά τη διάρκεια της σύντομης συνέντευξης.

Η Αυστραλή ράπερ παραδέχθηκε ότι παλαιότερα είχε στην κατοχή της μία πλαστή ταυτότητα («Έκανα κακά πράγματα με αυτή», σχολίασε), ότι έχει κλέψει αντικείμενα και πως μετανιώνει για ορισμένες τοποθετήσεις που έχει κάνει δημοσίως μέσω Twitter.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ