Οι Jonas Brothers επιστρέφουν στα MTV VMA μετά από 11 χρόνια

Εμφάνιση – έκπληξη από τους Jonas Brothers.

Οι Jonas Brothers επιστρέφουν στα MTV Video Music Awards μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Η φετινή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων του MTV θα πραγματοποιηθεί στο «Prudential Center» του Νιού Τζέρσεϊ, την πολιτεία που τυγχάνει να αποτελεί ιδιαίτερη πατρίδα του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Οι Jonas Brothers αποφάσισαν να μην εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων, αλλά να τραγουδήσουν σε απευθείας σύνδεση από το Jersey Shore, την παράκτια περιοχή του Νιού Τζέρσει, η οποία φημίζεται για τους ξύλινους διαδρόμους της που προσφέρονται για ατελείωτους περιπάτους και τα πάρκα διασκέδασης που προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες.

Η εμφάνιση του boy band δίπλα στη θάλασσα προβλέπεται επική.

Πρόκειται για τη δεύτερη παρουσία των Jonas Brotnes στα βραβεία, έντεκα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση, όταν το 2008 τραγούδησαν το «Lovebug» ζωντανά από το Χόλιγουντ.

Εκτός από τους Jonas Brothers, στα MTV Video Music Awards 2019 θα τραγουδήσουν επίσης οι Taylor Swift, Bad Bunny, Camila Cabello, J Balvin, Lil Nas X, Lizzo, Rosalía, Shawn Mendes, όπως και η Missy Elliott, στην οποία θα απονεμηθεί το «Video Vanguard Award» για φέτος.

Συγχρόνως το γκρουπ είναι υποψήφιο για τέσσερα βραβεία: Για το «Βίντεο της Χρονιάς», το «Τραγούδι της Χρονιάς» και το «Καλύτερο Pop Βίντεο» με το «Sucker» και για τον «Καλλιτέχνη της Χρονιάς».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ