«Slide Away»: Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για το χωρισμό της με τον Liam Hemsworth

Το «Slide Away» δίνει δυναμικό σύνθημα για μία νέα αρχή.

Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε απροειδοποίητα το τραγούδι «Slide Away», το οποίο αποτελεί αντίδραση στον πρόσφατο και πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Liam Hemsworth.

Το «Slide Away» φαίνεται να αποτελεί ανεξάρτητη κυκλοφορία και δεν σχετίζεται με το δεύτερο από τα τρία EPs που θα κάνουν πράξη το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο θα έχει τον γενικό τίτλο «She Is Miley Cyrus» και θα είναι έτοιμο το προσεχές φθινόπωρο.

Η είδηση του χωρισμού της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth αποτέλεσε κυρίαρχο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στην κατηγορία του lifestyle, τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «Slide Away» διαχειρίζεται την αναμενόμενη και λογική ερωτική απογοήτευση μετά από ένα χωρισμό. Η διαφορά του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι ότι δεν παραδίνεται ολοκληρωτικά στη θλίψη, αλλά δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν παράδεισος, μια φορά κι έναν καιρό ήμουν παράλυτη {…} Μια φορά κι έναν καιρό είχε φτιαχτεί για εμάς, ξύπνησα μία μέρα και είχε γίνει σκόνη», τραγουδά στην αρχή η Miley Cyrus.

«Θέλω το σπίτι μου στο λόφο, δεν θέλω το ουίσκι και τα χάπια… Δεν θα τα παρατήσω εύκολα, όμως δεν νομίζω ότι είμαι πεσμένη… Έτσι δεν θα ξεγλιστρήσεις πίσω στον ωκεανό, θα επιστρέψω στα φώτα της πόλης», συνεχίζει αμέσως μετά, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα προχωρήσει στη ζωή της.

Η Miley Cyrus υπογράφει το «Slide Away» μαζί με την ALMA, τον Andrew Wyatt και τον Mike Will Made It, με τους δύο τελευταίους να έχουν αναλάβει και το έργο της παραγωγής του τραγουδιού που κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ