Άρης Μακρής: «Οι Boys and Νoise ήταν η πιο ιδανική αρχή που θα μπορούσα να κάνω»

«Στρατηγικά οι Boys and Νoise ήταν πολύ καλή κίνηση.»

Ο Άρης Μακρής μιλά στο «TV Έθνος» με αφορμή την παρουσία του στο «X Factor» ως παρουσιαστής των backstages, των οντισιόν και των bootcamps.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο τραγουδιστής αναφέρεται στην έναρξη της επαγγελματικής καριέρας του ως μέλος των Boys and Noise.

«Οι Boys and Νoise ήταν η πιο ιδανική αρχή στον επαγγελματικό χώρο που θα μπορούσα να κάνω. Το συγκρότημα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι δεν υπήρχε boy band και είχαμε όλη την… πίτα, γι’ αυτό πήγε πολύ καλά. Στρατηγικά ήταν πολύ καλή κίνηση, πήρα πολλές εμπειρίες από αυτό», λέει.

«Έγινε ένα μπαμ αναγνωρισιμότητας από το μηδέν στο 100 και με βοήθησε να μπω στον χώρο και να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Με τα παιδιά από τους Boys δεν έχουμε συχνή επαφή, αλλά το συγκρότημα “έσπασε” με πολύ καλές συνθήκες ανάμεσά μας», συνεχίζει.

Τον στενοχώρησε η διάλυση του συγκροτήματος;

«Όχι, ήταν μία λογική εξέλιξη και μία απόφαση από κοινού, κανέναν από τους τρεις μας δεν στενοχώρησε. Έπειτα από συζήτηση πάρθηκε η απόφαση», απαντά ο Άρης Μακρής.

Έχουν βιώσει στιγμές θαυμασμού από νεαρές κοπέλες;

«Όλοι μας δεχόμαστε φιλιά αναπάντεχα, εκεί που δεν το περιμένεις. Στη Ρόδο παραλίγο να χάσω τον παντελόνι μου, στο σπίτι μου απ’ έξω υπήρχε καθημερινά κόσμος που περίμενε να με δει.»

Άρης Μακρής - Της Αγάπης Roller Coaster - Official Music Video

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ