Οι BTS θα κάνουν «εκτεταμένο διάλειμμα» από τη μουσική

Οι BTS θα αφιερώσουν χρόνο για να αποφορτιστούν από την ένταση και να γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες τους.

Η δισκογραφική εταιρεία των BTS, η BigHit Entertainment, ανακοίνωσε την Κυριακή (11/08) ότι το δημοφιλές boy band θα προχωρήσει σε «μία εκτεταμένη περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης» μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του τον Οκτώβριο.

«Αυτή η περίοδος θα αποτελέσει ευκαιρία για τα μέλη των BTS να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να προετοιμαστούν για να παρουσιαστούν εκ νέου ως μουσικοί και δημιουργοί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πρόκειται για το πρώτο διάλειμμα που κάνει το γκρουπ μετά την ίδρυσή του, το 2013.

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με μία ειδική παράκληση στους θαυμαστές του K-pop συγκροτήματος

«Εάν συναντηθείτε τυχαία με ένα μέλος της BTS ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, σας ζητάμε να δείξετε σεβασμό στην ανάγκη τους να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους», τονίζεται.

Οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες της μπάντας έδειξαν με τις πρώτες αντιδράσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ότι κατανοούν και υποστηρίζουν την απόφαση των BTS.

Οι ετικέτες «#RestWellΒΤS» (Ξεκουραστείτε Καλά ΒΤS) και «#HappyVacationsΒΤS» (Καλές Διακοπές ΒΤS) εμφανίστηκαν στο Twitter, συνοδευόμενες από πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης.

«Είμαι τόσο χαρούμενη, θα μου λείψουν πολύ, αλλά αλλά είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνους επειδή Επιτέλους θα βρουν τους αληθινούς εαυτούς τους, θα περάσουν χρόνο με τις οικογένειες και τους φίλους τους και απλά θα είναι ελεύθεροι», έγραψε θαυμάστρια του γκρουπ.

«Έχουν δουλέψει σκληρά για να μας προσφέρουν το καλύτερο σε ό,τι κάνουν, οπότε το αξίζουν αληθινά να πάνε σε εκτεταμένες διακοπές και (αξίζουν) όλη την ξεκούραση που χρειάζονται», ανέφερε άλλο μήνυμα.

Η περιοδεία «Love Yourself: Speak Yourself» των BTS αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου με την τελευταία από τις τρεις συνεχόμενες συναυλίες των επτά αγοριών στην πόλη τους, τη Σεούλ.

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ