Η Ariana Grande τιμά τη συμπλήρωση 8 ετών από το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο

«Σας ευχαριστώ που με πιστέψατε», σχολιάζει η Ariana Grande για τη στήριξη που έχει δεχθεί από τη δισκογραφική εταιρεία της από την πρώτη στιγμή.

Η Ariana Grande αφιέρωσε ένα tweet στη συμπλήρωση οκτώ ετών από την ημέρα που υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο, στις 10 Αυγούστου 2011 με τη Republic Records της Universal Music Group, στην οποία παραμένει έως σήμερα.

Η αστέρας της pop ευχαρίστησε τη δισκογραφική εταιρεία της για τη στήριξη που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

«Υπέγραψα στη Republic Records σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια και κυκλοφόρησα το debut album πριν έξι χρόνια», έγραψε στο Twitter.

«Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου στη Republic και είμαι βαθιά υπερήφανη για κάθε project που έχουμε κυκλοφορήσει μαζί. Η μουσική είναι το πιο ξεχωριστό πράγμα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα και στη φωνή μου», πρόσθεσε η Ariana Grande.

Η Republic Records απάντησε στην τραγουδίστρια με το εξής μήνυμα: «Είναι τιμή μας που είμαστε οικογένεια! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι για την ανάπτυξή σου και την αφοσίωσή σου. Σου στέλνουμε όλοι την αγάπη του κόσμου.»

Για την ιστορία, το πρώτο single είχε τίτλο «Put Your Hearts Up» και κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου 2011, χωρίς να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η pop star δήλωσε το 2014 στο «Rolling Stone» ότι το «Put Your Hearts Up» ήταν «η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Ο παρθενικός δίσκος της Ariana Grande ονομαζόταν «Yours Truly» και κυκλοφόρησε από τη Republic Records στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, κάνοντας ντεμπούτο στο Νο. 1 των ΗΠΑ.

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ