Η Taylor Swift θεωρεί ότι το «Lover» είναι «ένα νέο ξεκίνημα»

Η Taylor Swift αναφέρεται στο καινούργιο ξεκίνημα με το «Lover» και στο λόγο που δεν έδινε συνεντεύξεις για το «reputation».

Η Taylor Swift περιγράφει το ύφος της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «Lover».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και θα περιέχει 18 τραγούδια, τα περισσότερα από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της τραγουδίστριας.

«Συγκέντρωνα ιδέες για πολύ καιρό. Όταν ξεκινούσα να γράφω, δεν μπορούσα να σταματήσω», λέει στην συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική έκδοση του «Vogue».

Η Taylor Swift θεωρεί ότι το «Lover» ίσως γίνει το πιο αγαπημένο της άλμπουμ.

«Από πολλές απόψεις αυτό το άλμπουμ μοιάζει με ένα νέο ξεκίνημα. Είναι πραγματικά μία ερωτική επιστολή στην αγάπη, σε όλη την έκταση της τρέλας της, παθιασμένη, συναρπαστική, σαγηνευτική, τρομακτική, τραγική και στο θαυμάσιο μεγαλείο της», περιγράφει.

Τα πρώτα δείγματα για τον ηχητικό προσανατολισμό του «Lover» έχουν δώσει τα τρία singles προπομποί που έχουν κυκλοφορήσει από τα τέλη Απριλίου έως σήμερα: Το «ME!» με τη συμμετοχή του Brendon Urie, το «You Need To Calm Down» και το «The Archer».

Το «Lover» αντανακλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Taylor Swift, καθώς συνιστά κυριολεκτική μεταστροφή από το dark και επιθετικό ύφος του «reputation».

«Όταν βιώνεις μία περίοδο απώλειας, αποδοκιμασίας και ντροπής, είναι μία θλιβερή διαδικασία με τόσα πολλά μικρά συναισθήματα μέσα σε μία ημέρα», σχολιάζει.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έκανα συνεντεύξεις για το “reputation” είναι ότι δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ένιωθα από την μία ώρα στην επόμενη», εξηγεί.

«Μερικές φορές ένιωθα ότι όλα αυτά που μου δίδαξαν, με έναν τρόπο που δεν ήταν επώδυνος, κάτι που δεν θα μάθαινα ποτέ. Πέντε λεπτά αργότερα ένιωθα ότι ήταν φρικτό. “Γιατί έπρεπε να συμβεί αυτό; Τι υποτίθεται ότι θα κερδίσω εκτός από τεράστια ταπείνωση;”», εξομολογείται.

«Άλλα πέντε αργότερα σκεφτόμουν: “Νομίζω ότι είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ…”»

Taylor Swift - Wango Tango 2019

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ