Queen, Alicia Keys, Pharrell Williams και OneRepublic στο «Global Citizen Festival»

Για όγδοη χρονιά διοργανώνεται το «Global Citizen Festival».

Οι Queen με τον Adam Lambert, η Alicia Keys, ο Pharrell Williams και οι OneRepublic είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο φετινό «Global Citizen Festival» στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Το 8ο Global Citizen Festival διοργανώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου με πολλές ακόμη συμμετοχές, όπως H.E.R., Carole King, French Montana, Ben Platt, Jon Batiste και Stay Human.

Ο ηθοποιός Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra – Lee Furness θα επιστρέψουν ως οικοδεσπότες του φεστιβάλ με συμπαρουσιαστές τους ηθοποιούς Matt Bomer, Rami Malek, Forest Whitaker, Rachel Brosnahan, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Elvis Duran και τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές Bill Nye και Joy Reid.

Η Global Citizen, πλατφόρμα κοινωνικής δράσης για μια παγκόσμια γενιά που θέλει να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμο, στοχεύει στην εξάλειψη της ακραίας φτώχειας.

Το φεστιβάλ «ενθαρρύνει τους «πολίτες του κόσμου» να δυναμώσουν το κίνημα για τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας, καλώντας τους ηγέτες του κόσμου να καταπολεμήσουν τις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του HIV και AIDS και της πολιομυελίτιδας, να ενδυναμώσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια, να καταπολεμήσουν τη ρύπανση των πλαστικών και να παράσχουν ποιοτική εκπαίδευση σε όλους».

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν, αλλά το κοινό μπορεί να κερδίσει εισιτήρια προσφέροντας κοινοτικές υπηρεσίες.

«Όπως το Live Aid το 1985, πιστεύουμε ότι αυτή η συναυλία θα αποτελέσει ορόσημο», δήλωσε ο Brian May των Queen.

«Θα δημιουργήσει πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσει τις καταφανείς ανωμαλίες του κόσμου. H Global Citizen είναι ένας οργανισμός που έχει ήδη μετακινήσει βουνά. Ελπίζουμε ότι αυτή η συναυλία θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στην οποία όλα τα πλάσματα στη Γη θα επωφεληθούν.»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ