«Hot Girl Summer»: Η Megan Thee Stallion συναντά τη Nicki Minaj και τον Ty Dolla $ign

Η Megan Thee Stallion είναι το «hot girl» του καλοκαιριού.

Εάν είναι κάτι σίγουρο για την Megan Thee Stallion, αυτό είναι ότι της ανήκει το φετινό καλοκαίρι. Η femcee από το Χιούστον κυκλοφορεί το νέο single «Hot Girl Summer» με τη συμμετοχή της Nicki Minaj και του Ty Dolla $ign.

Το τραγούδι περιέχει sample από την επιτυχία «Act Up» των City Girls και την παραγωγή του έχει φροντίσει ο κορυφαίος Juicy J.

Ο τίτλος του «Hot Girl Summer» προέρχεται από μία φράση της Megan που την αντιπροσωπεύει πλήρως και έγινε viral το 2019.

Σύμφωνα με τη ράπερ, το «Hot Girl Summer» είναι ένα τραγούδι «για τις γυναίκες και τους άνδρες που είναι ο εαυτός τους χωρίς να το μετανιώνουν, που περνάνε καλά, ενθουσιάζουν τους φίλους σου και εσένα και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι άλλοι».

Παράλληλα με την καριέρα της στη hip-hop σκηνή η Megan Thee Stallion φοιτά στο κολέγιο, έχει ακτιβιστική δράση υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, διαθέτει φιλανθρωπική ευαισθησία, αποτελεί περιστασιακά προσωπικό διατροφικό σύμβουλο του Chance the Raper και ενεργεί ευρύτερα ως life coach.

Επίσης έχει διοργανώσει διαγωνισμούς ομορφιάς, στις νικήτριες των οποίων δωρίζει υποτροφίες, ενώ στις αρχές καλοκαιριού πραγματοποίησε το πρώτο «Hottie Beach Clean Up», όπου προσκάλεσε τους θαυμαστές της να καθαρίσουν από τα απορρίμματα την παραλία της Santa Monica στην Καλιφόρνια.

Η Megan Thee Stallion ξεχωρίζει με κάθε κίνησή της και έχει αποκτήσει διάσημους θαυμαστές όπως τους Kylie Jenner, Drake, Jada Pinkett Smith, Nicki Minaj και πολλούς άλλους.

Το Μάιο κυκλοφόρησε το πρώτο της mixtape, με τίτλο «Fever», το οποίο απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτικούς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ