Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Γιώργο Σαμπάνη και Διονύση Σχοινά (Top 20)

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Ο Χρήστος Μάστορας διευρύνει με ιδιαίτερη ευκολία του σερί του στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, στο οποίο βρίσκεται τους τελευταίους δυόμιση(!) μήνες.

Η νέα επιτυχία του με τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα» συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο διαδοχικό τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» – Γιώργος Σαμπάνης (Νο. 14)

Ο νέος δίσκος του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι» συνεχίζει να προσφέρει συγκλονιστικές επιτυχίες.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Φταίει» (Νο. 4) και «Επιλογή» (Νο. 3) που κέρδισαν μία θέση στις καρδιές των ακροατών, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός της εποχής δίνει αναμενόμενα τη σκυτάλη στο «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα», τραγούδι που ξεχώρισε μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι».

Το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» εμφανίζεται πρώτη φορά στο Top 20, λίγα εικοσιτετράωρα αφού αποκαλύφθηκε το συνταρακτικό video clip που του δίνει μορφή στέλνοντας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από απέραντο πόνο.

«Το Πάρτι Μας» – Διονύσης Σχοινάς & Φοίβος (Νο. 17)

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας και την εκμεταλλεύονται στο μεγαλύτερο βαθμό.

Το ασυναγώνιστο δίδυμο έχει κάνει αίσθηση με μία από τις πιο χορευτικές επιτυχίες της χρονιάς, «Το Πάρτι Μας», το οποίο επιστρέφει για 19η εβδομάδα στην κατάταξη, έχοντας ανέβει προηγουμένως έως το Νο. 6.

«Το Πάρτι Μας» είναι το όγδοο συνεχόμενο τραγούδι του Διονύση Σχοινά και του Φοίβου που κάνει είσοδο στο Top 20 από την επανασύνδεσή τους το 2014.

«Άκου λοιπόν τι θα κάνουμε», «κομμάτια απόψε θα γίνουμε» και θα διασκεδάσουμε «όπως τα χρόνια τα εφηβικά».

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα το «Τι» της Josephine (+8 θέσεις – Νο. 10), το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» του Γιώργου Σαμπάνη (+8 θέσεις – Νο. 14) και το «Καλοκαίρι Και Πάθος» της Έλενας Παπαρίζου (+6 θέσεις – Νο. 8).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ