Γιάννης Πλούταρχος: Δείτε το τρυφερό video clip του «Όταν Αγαπάς»

Μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ευαισθησίας περιλαμβάνει το video clip του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι «Όταν Αγαπάς».

«Όταν Αγαπάς», έχει κάθε λόγο να δεις το τρυφερό video clip του Γιάννη Πλούταρχου για το νέο του ραδιοφωνικό single.

Το «Όταν Αγαπάς» είναι ένα από τα «Τραγούδια Ακατάλληλα» της νέας δισκογραφικής δουλειάς του καταξιωμένου καλλιτέχνη, η οποία κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει καταλάβει το Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart για τρεις διαδοχικές εβδομάδες.

Στο ίδιο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και η μελωδική επιτυχία «Σε Έχω Ανάγκη», που έχει συμπληρώσει 17 συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η αγάπη αποκαλείται συχνά «το υπέρτατο συναίσθημα». Δεν είναι άδικα ξακουστή με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Τη συνταρακτική δύναμη της αγάπης περιγράφει καλύτερα ο Αλέξης Σέρκος, ο οποίος έχει υπογράψει τους στίχους και τη μουσική στο «Όταν Αγαπάς», αλλά και σε πολλά ακόμα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου που άφησαν εποχή.

Το «Όταν Αγαπάς» αποκτά μορφή με ένα όμορφο music video. Γεμάτο μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ευαισθησίας, αναδεικνύει διαφορετικές μορφές της αγάπης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Ξεχωριστό τόνο δίνουν θαυμαστές όλων των ηλικιών του Γιάννη Πλούταρχου, οι οποίοι συμμετέχουν με προσωπικά βίντεο όπου τραγουδούν lip-sync τη νέα επιτυχία του αγαπημένου τους τραγουδιστή. Cameo εμφάνιση κάνει ο δημιουργός του τραγουδιού, Αλέξης Σέρκος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ