Η Ariana Grande θα συμμετάσχει στη νέα σειρά «Kidding» του Jim Carrey

Η Ariana Grande επιστρέφει στη μικρή οθόνη και συναντά το μεγάλο είδωλό της.

Η Ariana Grande ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει σε ένα από τα καινούργια επεισόδια για την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα τηλεοπτική σειρά «Kidding» του Showtime, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jim Carrey.

Η 26χρονη Αμερικανίδα ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία της με τον διάσημο ηθοποιό και εξέφρασε τη βαθιά αγάπη και την απέραντη ευγνωμοσύνη που τρέφει για εκείνον.

«Δεν έχω λόγια. Κοιτάζω την οθόνη μου και δεν υπάρχουν λόγια που αντιπροσωπεύουν αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για την πιο ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μου. Τίποτα δεν είναι πιο τρελό από το να συνεργάζεσαι και να περνάς χρόνο με κάποιον που είχες είδωλο και τον λάτρευες πριν ακόμα ξεκινήσεις να μιλάς», έγραψε η Ariana Grande.

«Στην πραγματικότητα αυτό που είναι ακόμα πιο τρελό είναι όταν ανακαλύπτεις ότι αυτό το άτομο από κοντά είναι πιο ξεχωριστό, ζεστό και γενναιόδωρο από ότι μπορούσες να είχες φανταστεί», ανέφερε για τη γνωριμία της με τον Jim Carrey.

«Κατάφερα να πραγματοποιήσω μία μικρή εμφάνιση στη νέα σεζόν του ξεκαρδιστικού και βαθιά συγκινητικού show “Kidding”. Ήταν μία ονειρική εμπειρία. Σας ευχαριστώ Jim και Dave (σ.σ. Dave Holstein, ο δημιουργός του έργου) που με φιλοξενήσατε. Έχω τόσο πολλά να πω ακόμα, αλλά οι λέξεις δεν αρκούν», επισήμανε η Ariana Grande, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένα σίριαλ όπως το «Victorious» (2010 – 2013) και το «Sam & Cat» (2013 – 2014).

Η σειρά «Kidding» επικεντρώνεται στη διαδρομή του παρουσιαστή παιδικών εκπομπών Jeff Pickles (Jim Carrey), ο οποίος έχει χτίσει μία αυτοκρατορία εκατομμυρίων δολαρίων αλλά αντιμετωπίζει μία προσωπική τραγωδία και μία δύσκολη οικογενειακή ζωή.

Ο πρώτος κύκλος του σίριαλ έκανε πρεμιέρα στο Showtime το Σεπτέμβριο του 2018 και αποτελούταν από 10 επεισόδια, όσο θα προβληθούν και στη δεύτερη σεζόν που αναμένεται το φθινόπωρο.

Το «Kidding» προτάθηκε φέτος για τη Χρυσή Σφαίρα της «Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς» στην κατηγορία «Μιούζικαλ / Κωμωδία» και ο Jim Carrey για τη Χρυσή Σφαίρα του «Καλύτερο Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά – Μιούζικαλ / Κωμωδία».



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ