Βασίλης Καρράς και Κόμης Χ τραγουδούν «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» σε μία ανατρεπτική συνεργασία

Δύο ιδιαίτερες φωνές για πρώτη φορά μαζί.

Ο Βασίλης Καρράς ένωσε τη φωνή του με τον Κόμη Χ σε μία ανατρεπτική συνεργασία καρπός της οποίας είναι μία ολοκαίνουρια έκδοση της μεγάλης επιτυχίας «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» του λαϊκού τραγουδιστή.

Το απροσδόκητο ντουέτο δημιουργήθηκε με αφορμή την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Επίσης το τιμητικό βραβείο της φετινής διοργάνωσης προς αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» συμπεριλαμβάνεται στον ομότιτλο δίσκο του Βασίλη Καρρά που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αναντίρρητα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προσωπικές επιτυχίες του κορυφαίο καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Τη μουσική έχει υπογράψει ο Βασίλης Δαραμούσκας και τους στίχους ο Γιάννης Μαλλιάς, ενώ τη διασκευή επιμελήθηκαν οι ARCADE.

Βασίλης Καρράς - Mad Video Music Awards - VMA 2019

Η συνεργασία με τον Κόμη Χ δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Βασίλης Καρράς για την παρουσία του στα Mad Video Music Awards 2019.

Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού συνάντησε επίσης στη σκηνή των μουσικών βραβείων την «Number One» Έλενα Παπαρίζου για να τραγουδήσουν μαζί τη διαχρονική επιτυχία «Άσ’ Την Να Λέει» που είχε ο κυκλοφορήσει ο Βασίλης Καρράς μαζί με τους Πυξ Λαξ το 1993.

Η συνεργασία του Βασίλη Καρρά και του Κόμη Χ στη νέα έκδοση του τραγουδιού «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI /Universal.

Δείτε την εμφάνισή τους στα Mad VMA 2019:

Ακούστε το ντουέτο στο Spotify:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ