Ενημερωτική εκδήλωση για το Λύκειο στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά | Τετάρτη 22/5 στις 19.00

Θέλετε να γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά;

Θέλετε να συνομιλήσετε με τους καθηγητές του και να ενημερωθείτε για τον οδηγό Σπουδών;

Θέλετε να επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στους χώρους, τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια του Λυκείου;

Θέλετε να ενημερωθείτε για το Νέο Λύκειο γενικά και τι θα ισχύει από την επόμενη σχολική χρονιά; 

Εαν τα επιθυμείτε όλα αυτά τότε τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, πάντα κοντά στον μαθητή σας περιμένουν την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 7 μ.μ στις εγκαταστάσεις τους σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και ενημερωτική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο

Φιλοδοξία των καθηγητών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου των Εκπαιδευτηριών Μπουγά είναι η δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, σκεπτόμενων ανθρώπων, και αργότερα, ενεργών πολιτών. Βοηθούν τους μαθητές τους να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα, να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητές τους και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους. Η διαδικασία της μάθησης δε γίνεται μόνο μέσα στα πλαίσια της τάξης (χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους) αλλά και έξω από αυτή, αποσκοπώντας στην προσφορά ολοκληρωμένης παιδείας στους μαθητές τους.

Αυτό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία θα έχουν την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη 22 Μαίου στις 19.00 στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων και παρακολουθήσουν την εκδήλωση που έχουν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ