
Tupac: Ήθελε να σκηνοθετήσει τον θάνατο του
Έχουν περάσει σχεδόν 23 χρόνια από την δολοφονία του Tupac, ενός από τους επιδραστικούς ράπερ της hip-hop σκηνής, με την υπόθεση του να θεωρείται ακόμη ανεξιχνίαστη και τον φάκελο να παραμένει ανοιχτό.
Ο συνεργάτης του τραγουδιστή και πρώην δισκογραφικό στέλεχος, Suge Knight μίλησε στην βρετανική εφημερίδα «The sun» ισχυριζόμενος ότι ο Tupac, λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία του μιλούσε για το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει έναν ψεύτικο θάνατο συζητώντας για αυτό το θέμα μαζί του μια φορά που είχαν επισκεφθεί τη Χαβάη.
«Βρισκόμασταν στο Μάουι, όπου ο Pac δεν είχε πάει ποτέ. Άρχισε να μιλάει για το στήσιμο του θανάτου του» δηλώνει ο Suge.
Οι θεωρίες του συνδέονται με το video clip του 25χρονου τραγουδιστή για το τραγούδι «I ain’t Mad at cha» από το άλμπουμ «All Eyez On Me», όπου γυρίστηκε λίγους μήνες πριν τη δολοφονική επίθεση, το Μάϊο του 1996.
Στο video clip βλέπουμε τον ράπερ να πέφτει νεκρός από τα πυρά αγνώστου και πηγαίνει στον παράδεισο, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στη Γη ως πνεύμα για να προστατεύσει το φίλο του στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.
Το video clip προβλήθηκε πρώτη φορά πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία του Tupac, στις 18 Σεπτεμβρίου 1996.
Δείτε το video clip: