Με ένα μεγάλο party ξεκίνησε να λειτουργεί Εκθετήριο Στολών για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Με ένα μεγάλο party  στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του το εκθετήριο των στολών για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Από την προηγούμενη μέρα το ισόγειο του Πνευματικού ήταν διακοσμημένο με πολύχρωμες γιρλάντες, έτοιμο να υποδεχτεί τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που θα ερχόταν στο party του εκθετηρίου.

Από τις 18.00 τα γκρούπ είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, ενώ πολύς ήταν και ο κόσμος που γέμισε τον χώρο για κάνει μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα , να δει τις στολές και να αποφασίσει σε ποιο γκρουπ θα δηλώσει συμμετοχή.

Το party άρχισε λίγο μετά τις 18.30 με την Πρόεδρο της Καρναβαλικής Επιτροπής κυρία Χρυσή Λιάππα να καλωσορίζει τα γκρουπ και τον κόσμο και να μιλά για τις εκδηλώσεις του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Ακολούθησε η πρώτη από τις κληρώσεις που είχε να κάνει με την θέση που θα πάρει το κάθε γκρούπ στο εκθετήριο, ώστε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το κάθε γκρουπ να στήνει τις κούκλες του.  Νωρίτερα τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής είχαν χωρίσει και αριθμήσει τα σημεία που θα έμπαιναν οι κούκλες των γκρουπ.

Στο party του εκθετηρίου προβλήθηκε για πρώτη φορά και το teaser διαφημιστικό βιντεάκι για το 7ο Καλαματιανό καρναβάλι, ιδέα της Ακριβής Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία και επιμέλεια των Στάθη Γιαννακόπουλου και Ηλία Ευτυχιάκου.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τρία από τα παιχνίδια, στα οποία τα γκρουπ θα κληθούν να φτιάξουν ένα βίντεο κλιπ, μια χορογραφία και να παρουσιάσουν ένα παραμύθι σαν θεατρικό μικρής διάρκειας.

 

Επίσης στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου λειτουργούσε μπουφές με φαγητά και αναψυκτικά χορηγία των Σούπερ μάρκετ Μουργή, της Οινομεσσηνιακής και των Ξηρών καρπών Παπαθεοδώρου

Το κομμάτι του ήχου και της οπτικοακουστικής κάλυψης είχε αναλάβει η εταιρεία “Ήχος και Φως” του κυρίου Συκά, ενώ όλο το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τον κύριο Νικήτα Κότσιαρη, επαγγελματία φωτογράφο και επίσημο φωτογράφο του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. 
Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς με έντονο καρναβαλικό ντίσκο και λάτιν χαρακτήρα είχε αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακέας από τον Έμφασις 91.8 f, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Παναγιώτης Δραγκιώτης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Έμφασις 91.8 fm και μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής. 
  
Επόμενη μεγάλη εκδήλωση η τελετή έναρξης στις 16 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας με παρουσιάστρια της Φωτεινή Ψυχίδου και τους REC επί σκηνής.   

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση :

 

   

  

  

 

 

  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ