Το Τουρκικό ΥΠΕΞ καταδίκασε τη νέα άδεια Κουφοντίνα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωσή της καταδίκασε τη νέα άδεια που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας. 

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναχώρησε από το Βόλο το πρωί της Παρασκευής και τις ημέρες που θα μείνει εκτός φυλακής, θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η νέα άδεια που παίρνει από τις φυλακές ο “Λουκάς” της 17 Νοέμβρη προκάλεσε ξανά αντιδράσεις. Τόσο από εκείνους που έχασαν δικούς ανθρώπους από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και από την Τουρκία, διπλωμάτες της οποίας έχουν πέσει νεκροί από πυρά μελών της 17Ν.

Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ τονίζεται ότι ο Κουφοντίνας είναι ένοχος για δολοφονίες και Τούρκων διπλωματών και καλεί την Ελλάδα να δείξει πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα τρομοκρατίας.

Πρωτοχρονιά στο σπίτι θα κάνει φέτος το ιδρυτικό μέλος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από την εξαήμερη άδεια που εγκρίθηκε από τη διοίκηση των φυλακών.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που λαμβάνει εξαήμερη άδεια και την έκτη συνολικά που το αρμόδιο συμβούλιο κάνει δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για έξοδο από τη φυλακή. Σύμφωνα με το σκεπτικό προηγούμενων αποφάσεων, ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να λάβει την άδεια, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες φορές, ενώ σε κάθε του αντίστοιχη έξοδο είναι συνεπής.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Οργή από Μπακογιάννη, στον κόσμο του ο Πολάκης

Οργισμένη ήτα η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη στο άκουσμα της είδησης για την νέα εξαήμερη άδεια στον Κουφοντίνα. Με ανάρτησή του στο facebook τόνισε ότι «τα θύματα του Κουφοντίνα δεν θα κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους. Αυτός όμως πήρε εξαήμερη άδεια και θα περάσει μια χαρά».

Το παραπάνω σχόλιο το συνόδευσε με μία φωτογραφία από όλα τα θύματα του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη και μέσα σε αυτή φυσικά είναι και ο πατέρας του, Παύλος Μπακογιάννης.

 

 Πολάκης: Πουλάνε τρόμο, θα την ξαναπιείτε την πορτοκαλάδα

Νέο χτύπημα Πολάκη μέσω του Facebook, αυτή τη φορά σχολίασε τις ειδήσεις όπως η έκρηξη στο Κολωνάκι μπροστά στον Άγιο Διονύσιο το πρωί της Πέμπτης αλλά και τη χορήγηση εξαήμερης άδειας στον εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Γράφει ο Παύλος Πολάκης 

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,απλα δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ ,Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχταστηλα !!!! Πουλάνε τρόμο και “δημοςκοπηςεις” μπας και βγάλουν τον Κυριακο για να αρχίσει να ρέει το “αερα” χρημα…

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ