
Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι και τύφλα να ‘χει το κοκκινιστό κρέας!
Νοστιμιά καλά κρυμμένη που θα βρείτε σε τρία υπέροχα πιάτα τα οποία θα σας κάνουν να ξεχάσετε για λίγο το κρέας, μετατρέποντας τις αρτύσιμες γεύσεις σε νηστίσιμες απολαύσεις. Μετά το σπανακόρυζο της μαμάς και τα παραδοσιακά ντολμαδάκια, ολοκληρώνουμε την τριλογία των νηστίσιμων συνταγών με χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι!
Υλικά
1 φρέσκο ή κατεψυγμένο χταπόδι του ενός κιλού
2/3 φλ. ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
1 κονσέρβα χυμό ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
1/2 φλ. λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο Ethnos.gr