Οργή και θρήνος για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στο Διδυμότειχο στην Ελένη Τοπαλούδη η οποία βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μια εβδομάδα στην Ρόδο όπου σπούδαζε.

Η σορός της άτυχης κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα της, έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Διδυμότειχο, το βράδυ της Τρίτης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Απολογούνται σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι

Εν τω μεταξύ, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν αναμένεται να προσαχθούν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Συντετριμμένοι οι γονείς της άτυχης κοπέλας

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της άτυχης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους έφυγε τόσο άδικα από την ζωή. Σε δηλώσεις ο πατέρας της κοπέλας, αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη, είπε σχετικά με τους δυο κατηγορούμενους, ότι «έχει παρθεί DNA, ο ιατροδικαστής και το εγκληματολογικό έχουν κάνει την δουλειά τους όπως πρέπει, για να παρουσιαστούν στις αρμόδιες αρχές σωστά. Ο ιατροδικαστής το Σάββατο είπε ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Από ότι είπε την πέταξαν στην θάλασσα ενώ ζούσε, όπως είπε ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό αλλά υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας».                                             

Για την σχέση του με την κόρη του είπε ότι «το παιδί ότι αντιμετώπιζε μας ενημέρωνε είτε εμένα είτε την μητέρα της. Τέτοιο πρόβλημα δεν είχε δείξει ότι αντιμετώπιζε» και πρόσθεσε: «Όλη η κοινωνία είναι με το μέρος μας», ενώ δήλωσε συγκινημένος με το κερί που κάποιος άφησε στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η κόρη του. 

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα είναι λίγο πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την κόρη μου. Ηθική δικαίωση θα αισθανόταν κάθε ένας γονιός», είπε τέλος ο Ιωάννης Τοπαλούδης.

ant1news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ