Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: Νιώθω δικαιωμένη

Αποφυλακίστηκε πριν από λίγο από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, η 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο η οποία πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού για να εργαστεί σε παιδικό σταθμό.

Την αποφυλάκισή της αποφάσισε νωρίτερα το πρωί το πενταμελές Εφετείο της Λάρισας.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σ;yζυγός της.

Η 53χρονη είχε φυλακιστεί μετά την καταδικαστική απόφαση του ίδιου δικαστηρίου σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για το αδίκημα που διέπραξε.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξετάσει εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

Ήδη, ο δικηγόρος της έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο ζητώντας την ανατροπή της καταδικαστικής απόφασης του Εφετείου.

 Ικανοποιημένοι ο δικηγόρος και η κόρη της καθαρίστριας μετά την αποφυλάκιση της

Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας μετά την αποφυλάκισή της: Νιώθω δικαιωμένη

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και νιώθω δικαιωμένη”, δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια μετά την αποφυλάκισή της, μιλώντας στον ANT1.

Η 53χρονη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, που διέταξε την αναστολή της ποινής της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που έκαναν γνωστή την ιστορία της.

“Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και συγχώρησε το αδίκημά μου” ανέφερε η 53χρονη.

Κληθείσα να απαντήσει εάν μετάνιωσε για αυτό που έκανε, απάντησε θετικά, λέγοντας: “Έχω μετανιώσει για αυτό που έκανα, αλλά δεν μετάνιωσα που μεγάλωσα δυο σωστά παιδιά”.

Σχετικά με το μέλλον της, είπε πως θα πάει στο σπίτι της να ξεκουραστεί και θα συνεχίσει στο Γυμνάσιο, αφού ήδη προτού μπει στη φυλακή πήρε το απολυτήριο του Δημοτικού.

“Θα ψάξω για δουλειά”, πρόσθεσε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ