Πλαστογράφηση της υπογραφής του καταγγέλλει υπάλληλος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΙΑ σοβαρή καταγγελία κατατέθηκε από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, που αφορά την πλαστογράφηση της υπογραφής υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας σε επιτροπή παραλαβής υλικών!

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, είπε πως έχει γίνει καταγγελία από υπάλληλο της ΔΕΥΑΤ, καθώς σε κάποιο πρωτόκολλο παραλαβής υλικών πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του! Μάλιστα, όπως είπε ο Στάθης Ανδρινόπουλος, ο υπάλληλος δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση ότι ήταν μέλος της επιτροπής, ενώ έχει γίνει αναφορά από τον ίδιο, με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί αν έχουν υπογραφεί και άλλα παρόμοια έγγραφα. Ο κ. Ανδρινόπουλος, ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία και έχει να κάνει με τη γενικότερη δυσλειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας.

Η επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, Ιωάννα Μαραβελή, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης και πρόσθεσε, πως το πρωτόκολλο παραλαβής υλικών είχε τα τρία ονόματα μελών της Επιτροπής με τις υπογραφές τους για παραλαβή αντλιών αξίας 3.000 ευρώ και τετραπολικών αντικεραυνικών αξίας 500 ευρώ. Πρόσθεσε ότι έχει γίνει έγγραφη καταγγελία για την πλαστογράφηση της υπογραφής υπαλλήλου στο Σωματείο Εργαζομένων, ενώ υπογράμμισε πως αν ισχύει η καταγγελία αυτή τότε τινάζονται όλες οι παραλαβές προμηθειών του Δήμου στον αέρα!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ