Πατέρας Κατσίφα: Το παιδί μου ήταν ήρωας, είχε τη σημαία στην καρδιά του

«Ήρωα» χαρακτήρισε τον γιο του ο πατέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου από πυρά Αλβανών κομάντο στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. 

«Το παιδί μου ήθελε να υψώσει την ελληνική σημαία και το έκανε, όπως κάθε χρόνο. Δεν έκανε τίποτα από αυτά που τον κατηγορούν οι Αλβανοί. Ο Κωνσταντίνος ξεχώριζε για το πατριωτικό του πνεύμα. Ήταν ήρωας και την ελληνική σημαία την είχε στην καρδιά του», είπε ο πατέρας του 35χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Tο μοιρολόι της μάνας του Κατσίφα: «Δεν αντέχω τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

Ραγίζει καρδιές ο πόνος της μητέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών κομάντο το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν σήκωσε την ελληνική σημαία σε νεκροταφείο πεσόντων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. 

«Πώς θα κάνω εγώ κουράγιο; Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου, καρδιά μου, σ’ έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου», μοιρολογούσε η μητέρα του 35χρονου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της είναι νεκρός. 

«Δεν έχω ψυχή, δεν έχω κουράγιο. Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου; Γιατί τον λεβέντη μου; Μας διέλυσαν. Μου το ΄φαγαν το παιδί μου οι Αλβανοί τα σκυλιά. Δεν ήθελαν ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά το παιδί να στολίσει το σχολειό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για τους ήρωες. Μου το ‘φαγαν το παιδάκι μου, τη ζωή μου. Δεν τη θέλω τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο. Δεν αντέχω», είπε με λυγμούς και την ανάσα της να κόβεται από τα δάκρυα και τον πόνο. 

Οι δύο αδελφές του Κωνσταντίνου που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν στους Βουλιαράτες το βράδυ της Κυριακής για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους, η οποία μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε ότι το παιδί της είναι νεκρό, όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ του Star, Μαίρη Τζώρα, η οποία βρίσκεται στους Βουλιαράτες και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ