Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων του MEGA | 28 Οκτωβρίου οριστικό μαύρο στο κανάλι

Εδώ και πολύ καιρό οι εργαζόμενοι του MEGA προσπαθούν να κρατήσουν το κανάλι στην ζωή ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πήγαν, όπως τα ονειρεύονταν και οριστικοποιήθηκε η τελική ημερομηνία που το αγαπημένο «μεγάλο κανάλι» που τόσα χρόνια γέμιζε τις ημέρες και τις νύχτες μας με πρωινά μαγκαζίνο, ψυχαγωγικές εκπομπές, λατρεμένες και πετυχημένες σειρές, φαντασμαγορικά σόου και ενημερωτικές εκπομπές θα πάψει να εκπέμπει.  Συγκεκριμένα το κανάλι, θα πάψει να υπάρχει το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων από την Digea, ανακοινώθηκε το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Με τον χρόνο λοιπόν να μετράει αντίστροφα πλέον για τη λειτουργία του, οι εργαζόμενοι του βάζουν την τελευταία πινελιά στην 29χρονη πορεία του με ένα βίντεο που ετοίμασαν οι ίδιοι αποτελούμενο από μια συρραφή αγαπημένων σκηνών από σειρές του MEGA, που δίνουν τον τόνο, περνούν το μήνυμα και τελικά προαναγγέλουν το τέλος του μεγάλου καναλιού έπειτα από 29 χρόνια ζωής.

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του MEGA που παρέμειναν στις επάλξεις, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό το κανάλι για περισσότερα από δύο χρόνια. Έτσι αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο το «μεγάλο κανάλι» .

Δείτε το βίντεο :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ