Σπαράζει η μάνα του Γιώργου που αγνοείται εδώ και 2 χρόνια από την Αλόννησο

Ήταν 30 Αυγούστου του 2016 όταν ο 30χρονος Γιώργος ταξίδεψε για διακοπές με την κοπέλα του στην Αλόννησο. Φεύγοντας για μία βόλτα, είχε μια διαμάχη με δύο ψαράδες κι εδώ και δύο χρόνια αγνοείται. Το σακίδιο του, η μπλούζα του, το εσώρουχό του και τα παπούτσια του βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία παρόλο που εκείνη τη μέρα είχε απόλυτη άπνοια. 

Η μητέρα του, Ματούλα, κάνει έκκληση μέσω της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» να ανοίξουν τα στόματα ώστε να απαντηθούν τα βασανιστικά ερωτήματά της. 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει συλλέξει η οικογένεια είναι ότι ο Γιώργος βγήκε μια βόλτα μόνος του κι έφυγε από το δωμάτιο που ήταν με την κοπέλα του. Φέρεται να μπήκε σε μια ξένη βάρκα και ν΄ άναψε τσιγάρο. Οι ψαράδες φέρονται να διαπληκτίστηκαν μαζί του. 

Η μάνα του Γιώργου δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του γιου της βασανίζεται από έναν σωρό βασανιστικά ερωτήματα. Ανάμεσα σ’ αυτά  είναι γιατί δεν κάλεσαν το Λιμενικό οι ψαράδες; Πώς βρέθηκε τα ρούχα του όχι αναποδογυρισμένα αλλά σαν να του τα είχε αφαιρέσει κάποιος; Γιατί σταμάτησαν οι έρευνες εκείνο το βράδυ στις 3 τα ξημερώματα;

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ