Το “Παράξενο Ζευγάρι” στην Καλαμάτα | 31 Αυγούστου στο Θέατρο Κάστρου στις 21:00

H  πετυχημένη παράσταση “Παράξενο Ζευγάρι” του Νηλ Σάιμον με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη έρχεται και στην Καλαμάτα στο θέατρο κάστρου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 στις 21:00 στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας

Πρόκειται για ένα αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο από την μια, αλλά και κωμικό και ανατρεπτικό από την άλλη, που σίγουρα θα κρατήσει τον θεατή και θα του δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Στην παράσταση πέρα από τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς , τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη εμφανίζεται και μια δυνατή ομάδα από καλούς ηθοποιούς, οι: Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Υπόθεση : Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του. Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Παράξενο Ζευγάρι” του Νηλ Σάιμον με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη.  Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας ,  Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:00.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ