Θρήνος για τον 24χρονο Γιώργο – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του

Συγκινούν τα λόγια της οικογένειας του 24χρονου Γιώργου Πεχυνάκη, του νεαρού που «έσβησε» ένα μήνα μετά το τροχαίο δυστύχημα

Ένας νέος που «έφυγε» νωρίς για το πιο μακρινό ταξίδι, ένας 24χρονος που δεν πρόλαβε να χαρεί την ευτυχία της ζωής, ένας άνθρωπος που «πάλεψε» γενναία για έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 24χρονος Γιώργος Πεχυνάκης αποτελεί ένα ακόμη θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Κρήτη.

Η μοιραία ημέρα

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου, όταν ο Γιώργος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και βρέθηκε στην άσφαλτο της Λεωφόρου Παπαναστασίου, βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι.

Έκτοτε ξεκίνησε η μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του… Ο νεαρός Γιώργος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου και για έναν ολόκληρο μήνα «πάλευε» για το υπέρτατο αγαθό: για την ίδια του τη ζωή.

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας

Η «μάχη» όμως ήταν σκληρή και ο 24χρονος Γιώργος δεν κατάφερε να την κερδίσει, έτσι, ένα μήνα μετά, οι φίλοι, η οικογένεια και οι γνωστοί του πάντοτε χαμογελαστού 24χρονου κλήθηκαν να του πουν το τελευταίο αντίο, μαζί με την υπόσχεση πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Έτσι, η οικογένεια του νεαρού Γιώργου, απευθύνει το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους, την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους:

«Η οικογένεια του Ιωάννη & της Στέλλας Πεχυνάκη, ευχαριστεί θερμά όλους τους συγγενείς και φίλους που με την παρουσία τους, τις σκέψεις τους, τα λόγια τους και το πένθος τους τιμήσανε και εκφράσανε την αγάπη τους και τη συμπαράσταση τους στο απροσδόκητο ταξίδι του αγαπημένου μας υιού Γεωργίου Πεχυνάκη.»

 

neakriti

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ