Η συγκλονιστική μαρτυρία πίσω από το βίντεο-σοκ. Τι είπε ο άνθρωπος που σώθηκε από θαύμα

Πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει στη δημοσιότητα ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έδειχνε έναν κάτοικο στο Μάτι που σώθηκε από θαύμα από την πυρκαγιά, όταν στην προσπάθεια του να σώσει το γατάκι του, εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα οι φλόγες να περάσουν από πάνω του.

Από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το παρακάτω video από την φωτιά στο Μάτι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απορούσαν με τον άνθρωπο που το τράβαγε…

Οι περισσότεροι στέκονταν στο γεγονός οτι δεν είχε απομακρυνθεί εγκαίρως από το σημείο, αλλά και στην ψυχραιμία που έδειχνε τραβώντας video και φωνάζοντας την γάτα του.

Ο Κωνσταντίνος Γκίκας μίλησε στο Euronews για τα όσα έζησε και για το πως έφτασε να είναι περικυκλωμένος από τις φλόγες…

Η επόμενη μέρα

Ακόμα, ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα, από την επόμενη ημέρα της καταστροφής, στα οποία φαίνεται το σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα καμένο.

Όπως έγραψε ο χρήστης στο Facebook που είχε δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο-ντοκουμέντο,«Η επόμενη μέρα έξω από το σπίτι του ανθρώπου που επέζησε, όταν πέρασε η φωτιά από πάνω του… Έτσι για να δουν ορισμένα άτομα ότι ζει και είναι καλά στην υγεία του».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ