Μάτι: Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται

Συγκλονίζουν οι Ο προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η παρουσιάστρια Ελίζα Λυμπούση και η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μετά από μια ανατριχιαστική ιστορία που ήρθε στο φως.

«Πριν από λίγο ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος είδε τη μητέρα του να καίγεται μπροστά στα μάτια του -90 χρονών η μητέρα του. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάει διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, τον 19χρονο γιο του και την 90χρονη μητέρα του. Κατάλαβαν πολύ αργά τη φωτιά. Όταν την αντιλήφθηκαν η φωτιά ήταν στην ουσία δίπλα τους. Προσπάθησε ο άνθρωπος να τους βάλει όλους μαζί στο αυτοκίνητο να φύγουν, η φωτιά τους είχε κυκλώσει… Προσπάθησε να βγάλει τη μητέρα του έξω από το αυτοκίνητο, ο ίδιος κάηκε, έχει εγκαύματα, προσπαθώντας να την βγάλει. Είδε ότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει, η μητέρα του δεν μπορούσε να περπατήσει, δεν μπορούσε να τρέχει μαζί τους και όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται»! Είναι συγκλονιστικές οι μαρτυρίες…», είπε «παγωμένη» η Ελένη Λαζάρου.

«Είναι συγκλονιστικές πραγματικά όλες αυτές οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που αναζητούν τους συγγενείς τους και έρχονται στο φως…», σχολίασε η Ελίζα Λυμπούση με τη φωνή της να «σπάει» από τη συγκίνηση…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ