Νιόπαντρη αναζητά τον σύζυγό της που χάθηκε στο Μάτι. Τους χώρισαν οι φλόγες

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Ιρλανδία είχε έρθει για μήνα του μέλιτος στην Αθήνα και παραθέριζε σε ξενοδοχείο στο Μάτι όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νύφη, Zoe Holohan, που φέρει εγκαύματα από τις φλόγες αναζητά αγωνιωδώς τον σύζυγό της Brian O’Callaghan-Westropp.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μέσα στον πανικό τους και στην προσπάθεια τους να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα χωρίστηκαν και από τότε εκείνη τον αναζητά, χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσει τα ίχνη του.

Προσπαθούσαν να φύγουν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν όταν ξέσπασε η φωτιά και σύμφωνα με την Dailymail χωρίστηκαν.

«Επικρατούσε απόλυτο χάος. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και βρέθηκαν στη φωτιά. Μπήκαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά υπήρχαν φλόγες και από τις δύο πλευρές. Αναγκάστηκαν να βγουν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Χωρίστηκαν μέσα στους καπνούς και τις φλόγες.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής.

 Το ζευγάρι πιστεύεται ότι επέλεξε για μήνα του μέλιτος την Ελλάδα, καθώς η Zoe ενδιαφερόταν για τον πολιτισμό από τότε που ήταν φοιτήτρια. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας παρέχει βοήθεια στη Zoe και οι ελληνικές ομάδες έρευνας αναζητούν τον άντρα της.

Daily Mail

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ