
Εκτός Eurovision η Μαρία Κοζάκου – Η πρόταση της ΕΡΤ στον Γιώργο Καπουτζίδη
Αλλαγές φαίνεται πως δρομολογούνται στην ομάδα που θα αναλάβει τη φετινή διοργάνωση της Eurovision στην ΕΡΤ, καθώς η Μαρία Κοζάκου δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr και του Γιώργου Σκρομπόλα, η δημόσια τηλεόραση και η ίδια αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.
Η απόφαση έρχεται έπειτα από μια περίοδο κατά την οποία η Μαρία Κοζάκου είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής τόσο για τη θητεία της στη διεύθυνση προγράμματος όσο και για τις τοποθετήσεις της σχετικά με τα ποσοστά τηλεθέασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΡΤ δεν συνδέει τις συγκεκριμένες αντιδράσεις με την απόφαση για τη φετινή Eurovision.
Την ίδια στιγμή, στο Ραδιομέγαρο βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το «Sing for Greece», μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς η πρόθεση της ΕΡΤ είναι να του προτείνει έναν ευρύτερο ρόλο, με την ευθύνη της συνολικής οργάνωσης του εθνικού τελικού.
Όσο για τη Μαρία Κοζάκου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιστρέψει στην περιγραφή των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision τον Μάιο.