
YFSF: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αιφνιδίασε τον Γιώργο Θεοφάνους με την αποκάλυψη για τη γνωριμία τους
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εμφανίστηκε στον ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου, υποδυόμενος τον Τόλη Βοσκόπουλο.
Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του, ο ηθοποιός άφησε για λίγο τη μεταμφίεση στην άκρη και μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν του, εκπλήσσοντας τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό.
Η εξομολόγησή του προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση, με τον Γιώργο Θεοφάνους να ακούει με ενδιαφέρον όσα είχε να πει ο ηθοποιός.
«Μου επιτρέπετε να πω κάτι για τον Γιώργο; Θα αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν το θυμάται ο Γιώργος Θεοφάνους», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
«Το μακρινό 1997 εμφανίζομαι επαγγελματικά στο θέατρο, παίζοντας στο Grease, σε εκείνη τη μυθική παράσταση με τον Μάριο Φραγκούλη. Μόλις είχα τελειώσει τη σχολή και είχα παίξει κάποιες παραστάσεις. Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται και με φέρνει σε επαφή ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε και με κάλεσε στο καμαρίνι για να τον γνωρίσω. Μου λες τότε… “θα κάνουμε το πρώτο boy band, τους ONE”, ανέφερε ο ηθοποιός, με τον μουσικοσυνθέτη να αναρωτιέται: «Α, σε ήθελα για τους ONE; Αλήθεια;».
«Ναι γιατί με είχες δει στην παράσταση και τα ‘χασα εγώ. Σκεφτόμουν πως μόλις βγήκα από τη δραματική σχολή, δεν ήξερα τι να πω. Μπορεί τώρα να ήμουν ένας από τους ONE», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.