Κατερίνα Δαλάκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σαουδική Αραβία

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψε πριν από μερικές εβδομάδες η Κατερίνα Δαλάκα, χωρίς να αποκαλύπτει με ποιον ταξίδεψε.

Η νικήτρια του Survivor, διανύει μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της, καθώς έχει βάλει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά της, ενώ παράλληλα κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αθλήτρια στίβου, που έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο και για την προσωπική της ζωή, αλλά και λόγω των συμμετοχών της στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Κατερίνη, όπου βρίσκεται το πατρικό της σπίτι και παράλληλα ταξιδεύει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, είτε για δουλειές είτε για αναψυχή.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που πέρασε στη Σαουδική Αραβία, η Κατερίνα Δαλάκα, το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουνίου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της, σε ένα μέρος που φαίνεται πως τις άφησε τις πιο ωραίες αναμνήσεις.

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ