
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το “Καλημέρα Ελλάδα”
Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (28/4) ο Γιώργος Παπαδάκης.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 34 τηλεοπτικών σεζόν για το «Καλημέρα Ελλάδα», συνεργάτες του δημοσιογράφου παρέλασαν από το πλατό για να θυμηθούν μαζί του στιγμές από το παρελθόν και ο ίδιος ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχωρεί οριστικά από το τιμόνι της εκπομπής.
Μάλιστα, η συγκίνηση του παρουσιαστή ήταν ιδιαίτερη, όταν πήρε τον λόγο για να κάνει την τοποθέτησή του λέγοντας: «Ήμουν εργάτης, δεν θα αφήσει κανένα κενό η απουσία των ανθρώπων»
«Σας θεωρώ οικογένειά μου και αυτό που θα σας πω τώρα το συζήτησα πριν και με τη φυσική μου οικογένεια, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το «Καλημέρα Ελλάδα» και νομίζω ότι άργησα», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, συγκρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή του στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές του.
«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό άνθρωπο, οι άνθρωποι που περνάνε από την τηλεόραση ξεχνιούνται εύκολα. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό Μέσο και χρειάζεται νέους και δυνατούς ανθρώπους. Εγώ δεν έχω ούτε τη δύναμη πια των πρώτων χρόνων και δεν είμαι νέος. Αγαπάω τους νέους ανθρώπους και θέλω να δώσω την ευκαιρία και τη δυνατότητα – χωρίς τη συμμετοχή τη δική μου – ο ΑΝΤ1 να πάρει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια αυτής της εκπομπής», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Τον λόγο πήρε ο Στρατής Λιαρέλης, θέλοντας να πει δυο λόγια εκ μέρους του ΑΝΤ1.
«Εκ της ιδιότητάς μου της επαγγελματικής και της προσωπικής, δεν σε πήραν τα χρόνια. Δεύτερον, πρέπει να το συζητήσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες και η απόφαση του σταθμού είναι ότι Παπαδάκης και ΑΝΤ1 προχωράνε μαζί. Το αν θα είσαι στο «Καλημέρα Ελλάδα» ή όχι είναι δική σου απόφαση και είναι σεβαστή», του είπε χαρακτηριστικά.